Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

A já mám nápad. To se vám bude líbit. Jsem proto,aby se celá Afrika přestěhovala do Evropy. Nechme jim Evropu a Evropané, ať se přestěhují do Afriky a za dvacet let uvidíme kde bude Evropa a kde Afrika.

16 1
možnosti
MK

A můžete mi říci co s těmi lidmi bude Evropa dělat? 

Britský ministr zahraničí Philip Hammond řekl "Příliv afrických migrantů ohrožuje sociální strukturu a životní úroveň Evropy."

A další? Ti lidí na africkém pobřeží nejsou žádní chudáci, když mohou zaplatit desítky tisíc euro. Skutečnost je taková, že ti, co opravdu pomoc potřebují se do Evropy nikdy nedostanou , protože nemají na převaděče, nemají peníze na cestu,neřku-li, aby měli drahé mobily.

16 1
možnosti
Foto

Kavko kde jste našel info o zaplacených desítkách tisíc euro8-o;-D

Myslíte, že ten kdo má peníze nemůže být ohrožen válkou?

0 1
možnosti
Foto

Kruciřiť, co je mi po tom, v jakých podmínkách žije někdo na jiném kontinentě?8-o Tak ať si tam vlastním přičiněním ty podmínky změní, stejně, jako to dělali naši předkové, abychom se my měli tak, jak se máme;-O. Jděte a pomozte jim ty jejich bědné podmínky v jejich domovinách měnit, když už se toužíte slunečně rozdat, ale netahejte sem nikoho, kdo si žádným způsobem život v naší zemi nezasloužil!

41 0
možnosti
Foto

Dobrý večer,

děkuji vám za váš názor.

Nemyslím si, že je reálné to, co nabízíte jako řešení, a sice, ať si ti lidé vlastním přičiněním změní podmínky, ve kterých žijí. Možná máte pocit, že to, jak se někomu někde daleko žije, s vámi vůbec nesouvisí. Nebo vás to vůbec nezajímá, jak píšete. No pravda to je pouze do té doby, než se ocitnete v situaci, kdy budete například od úplně cizích lidí potřebovat nějakou formu pomoci. A to se přeci může stát každému z nás, kdekoliv na světě, třeba na dovolené. I vám, Vladimíre.

Já si jen myslím, že pokud je to možné, měli bychom lidem potřebným podat pomocnou ruku. To je celé.

A podle mého názoru jsme si vy ani já nikterak nezasloužili, že jsme se narodili tady. Stejně tak si lidé z Afriky ani jiných částí světa nikterak nezasloužili, že se narodili tam, kde se zrovna oni narodili. Takže to z mého pohledu nejde brát tak, jakože dobře jim tak, mají, co si zaslouží.

Pěkný večer, JK

1 3
možnosti
Foto

Odpovím na vaší poslední otázku. Protože Evropa nemá dostatek finančních prostředků a pokud přijmeme všechny ty, kteří by do Evropy chtěli, tak už nezbude nic pro ty, kteří jsou v Evropě doma. Protože tito lidé svůj domov mají a většinou neutíkají před válkou ale protože chtějí lepší ekonomické podmínky a není nejmenší důvod podléhat nátlaku, který je na Evropu vyvíjen. Evropa byla po druhé světové válce zdevastována a zničená. Německo téměř srovnáno se zemí. Proč nenásledují obyvatelé Afriky příklad Evropy? Asi proto, že je pohodlnější natáhnout ruku a čekat, že někdo přispěje.

35 0
možnosti
Foto

Dobrý večer,

děkuji vám za váš názor.

Evropa má však podle mého přesvědčení dokonce přebytek finančních prostředků. Například by na pomoc uprchlíkům mohly být použity finance alokované a rozdělované jednotlivým zemím v rámci Evropského sociálního fondu a dalších národních a mezinárodních dotačních titulů. Vzhledem k objemu těchto prostředků by stačily procenta z těchto financí, které často mizí ve zbytečných projektech, které nemají žádné reálné výstupy. Tady by našly smysluplné a transparentní využití napříč celou EU.

Přeji vám pěkné dny. JK

1 3
možnosti
GV

Ano,pokud se budeme řídit Vaší radou,tak opravdu budeme utíkat, ale kam? Pomáhat u nich! Pokud Vám to ještě nedošlo, oni nás chtějí vytlačit z našich domovů!

15 1
možnosti
Foto

Dobrý večer,

nemyslím si, že by nás chtěli vytlačit z našich domovů. Proč si to myslíte vy ?

Děkuji vám za odpověď a přeji pěkné dny! JK

0 0
možnosti
JN

"Takže proč bychom je tedy měli potápět? Aby se k nám nedostali a nepřidělávali nám problémy?" Ano, pomozme jim tam kde mají své kořeny.

10 0
možnosti
MR

M86i73l55a95n 29R52a65d47e75k

12. 8. 2015 17:21

a pokud se velka cast Afriky, kde se odjakziva zilo stejne, presune do Evropy, tak vy a vase deti budou zit v podminkach ktere si dnes, 12 srpna 2015, ani nedovedete predstavit. Ale dojde vam to.

28 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...