Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedělejte z těch migrantů neschopné malé děti.

Opravdu na žádné mesiáše nečekají

7 0
možnosti
ZH

Jak který, musíte je vysortovat.:-)

2 1
možnosti
LP

Kdyby jsme udělali ,my vytvořily atd. Tak vytvářejte a dělejte a hlavně to vše budujte za své peníze.

11 0
možnosti
ZD

natřete se na růžovo a můžete mezi ně vyrazit....kdyby to bylo obráceně....tak nás tam střílí;-D;-D;-D

11 4
možnosti
ZD

jsem rád...že paní Purkrtová se jich nebojí....tak si můžete vyrazit mezi...700 nadržených chlapů a udělat si bukake;-D;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

Dobrý večer.

Nerad Vám kazím Vaše růžové představy, ale dovolím si uvést příklad jednoho z mnoha rozporů, které jsem ve Vašem příspěvku nalezl, omlouvám se. Tedy - víte, ony ty lodě jsou jedním ze základních "výrobních nástrojů" oněch pašeráků lidí. Těch o kterých i vy smýšlíte, že by se proti nim mělo rázně zakročit. Jejich ničení je tedy, a nejen podle mého názoru, jedním z efektivních nástrojů, jak s těmito lidskými hyenami vést efektivní boj. Protože ona to v podstatě válka je a čím dříve si to uvědomíme, tím lépe pro Vaše, moje a další děti, kterým bychom měli zanechat minimálně ve stejném stavu to, za co tu naši předci krváceli a umírali - tedy náš způsob života na jasně vymezeném a chráněném území.

Obávám se, že Váš idealistický pohled na problém, který jste podle mého názoru uchopil "zcela povrchně a nepodloženě, jakkoli i pochopitelný, není nyní to, co bychom měli činit.

Tedy to co navrhuje pan A. Babiš je zcela legitimní, potřebné a nutné.

S pozdravem

B. Chalupa

poslanec PSP ČR

37 5
možnosti
BC

To je marné, takoví lidé jsou přesvědčení a mají svojí pravdu, víc je nezajímá.Většinou to jsou zaměstnanci neziskovek, které stát tak štědře dotuje. Myslím že hlavně na takové prazity byste se mohli také zaměřit.

10 1
možnosti
TK

Ti lidé opravdu potřebují naši pomoc ;-D;-D;-D

Bože to snad není pravda. Chápete, že na světě je dejme tomu 6 miliard lidí, kteří jsou na tom hůře než my? To budeme všem pomáhat? 8-o

A co až jich bude 15 miliard? Furt dobrý?

28 3
možnosti
Foto

Dobrý večer,

ano, ti lidé potřebují pomoc. A Evropa jim tuto pomoc může nabídnout, jenom se ještě nerozhodla, jestli jim pomoci chce (až na jednotlivce, kteří třeba tyto lidi dobrovolně převezou na cestě z dovolené do vnitrozemí). Já bych byl pro, abychom se zachovali tak, jak bychom chtěli, aby se k nám v podobné situaci zachovali oni nebo kdokoliv jiný. Podle mého názoru nám nic nebrání pomoci, jen vůle a schopnost naplánovat a především začít realizovat nějaký jednotný a skutečně záchranný plán v rámci celé EU.

S pozdravem, Jaroslav Kysilko

3 20
možnosti
PT

Jestli vy jste ochoten ze svého nerozumu spáchat sebevraždu tak to laskavě nepodsouvejte nám všem, prodejte své nemovitosti vezměte si úvěry a jděte zachraňovat celou Afriku a Mohamedánsko.

23 1
možnosti
Foto

Dobrý večer,

děkuji vám za váš názor. Osobně nepovažuji pomáhání potřebným lidem za sebevraždu, spíše naopak. Může to být dobrý smysl života.

Přeji vám pěkné dny.

S pozdravem, Jaroslav Kysilko

3 6
možnosti
VK

Každý i retardovaný člověk má právo na svůj názor. Pořád věřím, že těch rozumných s pudem sebezáchovy je v naší staré dobré Evropě většina.

27 1
možnosti
SP

To je opravdu úroveň diskuse nazvat někoho s jiným názorem retardovaným......

2 8
možnosti
VV

Pane Kysilko,

 vy i pan Babis nejak prichazite jak se rika s krizkem po funuse.

Uz mesice Italska pobrezni straz nejdrive zachrani ty uprchliky a pak tu lod na ktere byli potopi. 

Pritomnosti informace jsou v dnesni dobe dostupne jako nikdy predtim.

1 0
možnosti
MK

Ono to je trochu jinak. Dneska pašeráci když vidí italskou loď, tak jí potopí a spoléhají na to, že Italové osazenstvo zachrání.

4 0
možnosti
VM

V37á63c30l49a77v 13M32a30c14h

12. 8. 2015 19:02

v článku mi chybí číslo diagnozy

6 1
možnosti
Foto

Dobrý večer,

článek není z lékařského prostředí, týká se názoru na potápění lodí, které převážejí do Evropy uprchlíky.

Přeji vám pěkné dny, JK

0 7
možnosti
Foto

Ve světě žije téměř 6 miliard lidí, kteří si z pohledu lidumilného Evropana zaslouží pomoct. Představte si, co by nastalo, kdyby se to uskutečnilo. Garantuji vám, že by to byla taková mela, že ti co by pomoc obdrželi by toho moc litovali.

9 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...