Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J34i18ř65í 58J35a30n44d53a

13. 8. 2015 9:53

Vážený, vaše tisíce zachráněných jsou kapka v moři stovek milionů, kteří žijí pod hranicí chudoby v celé Africe. Řešení není ve výstavbě koncentračních táborů na africkém pobřeží Středozemního moře a tam vyvoleným umožnit "vydělat si na cestu do Evropy" ale tam, kde problém začíná. Uprostřed Afriky, v Eritrei, Somálsku, Nigerii etc. Celý problém bude v následujících letech jen eskalovat - ať už se zavedeou drakonická opatření ochrany hranic  nebo cokoliv jiného. Afrika totiž během pár desítek let bude nejlidnatějším kontinentem. Teď jsou v pohybu možná desetitisíce uprchlíků ale co až jich budou desítky nebo stovky milionů?

Uvědomujete si také, že na "cestu do Evropy" (správněji řečeno na zaplacení pašerákům) se pro jedince musela skládat celá rodina, kmen? Že je to neskutečný bysnys v miliardách dolarů, který zcela určitě už teď korumpuje i evropské politiky? 

S pitomostí typu "potápět lodě pašerákům" samozřejmě nesouhlasím. Zvedne to jen náklady uprchlíkům a zisky pašerákům.

0 0
možnosti
LC

Dobrý den, pane autore, napsal jste: "Co kdybychom v okolí přístavů nebo kdekoliv jinde vytvořili pracovní příležitosti pro tyto lidi, kde by mohli začít pracovat za minimální mzdu a mohli si tak vydělat na svoje denní výdaje a třeba něco našetřit na další život v Evropě?" Chtěl bych se vás zeptat, jak byste chtěl tato pracovní místa vytvořit, když jenom u nás máme aktuálně více než 4% nezaměstnanost (cca 440 000 dlouhodobě nezaměstnaných), která je přitom druhá nejnižší v Evropě. Máte nějaký realistický plán nebo jste jen tak dětinsky žvatlal ve stylu, co kdyby se měli všichni rádi nebo kdyby lidi neumírali a nebyli nemocní?

10 0
možnosti
Foto

Po několikaletých zkušenostech s panem autorem jsem přesvědčený, že za "B" je správně...

4 0
možnosti
XB

Vyvarujte se pobytu na Slunci.Skodi Vam to.

13 0
možnosti
JP

Staňte ee bohatým a pak, ze svého, konejte své dobro.

Pokud nemáte schopnost stát se bohatým, nesnažte se svoje dobro konat za cizí peníze. ;-€

20 0
možnosti

Kvůli lidem jako jste vy, budu muset volit nějakou hodně nacionalistickou stranu. Pokud to byl váš cíl, pak se vám podařil. Nevím, jestli to co se teď v evropě děje půjde zastavit, ale pokusit se o to musím. Je to POSLEDNÍ šance. Vím, že je to vytloukání klínu klínem, ale nemám jinou možnost. Beru i ty politiky kteří obrátí kabáty. Na nějaký "charaktery" už nevěřím. Jediný co chci slyšet od toho koho budu volit je to, že tohle zarazí. Je mi úplně jedno jak. Všechno ostatní jsou kecy. Pokud v americe vyhraje volby Trump , asi se tam odstěhuju.

14 2
možnosti
JR

J39a52r92a 20R86a72n88k

13. 8. 2015 3:43

Podle Vasich blogu, pane Stembero, by Vas okamzite vratili, zkuste to v RFRv

0 7
možnosti
LN

....aha...račte prominout při vašem vzdělání........tak dle vás..."Evropa....disponuje finančními prostředky, potravinami, vodou a kvalitní lékařskou péčí, která může zachránit tisícům lidí život. "....klidně si rozdávejte "finanční prostředky, potraviny, vodu a kvalitní lékařskou péči"...ale z vlastního...ne z evropského...a už vůbec ne z mého;-€

28 0
možnosti
Foto

To víte, pane kolego, podle autora - "zdroje jsou"... :-) Kde my jsme to už slyšeli, že jo?;-)

8 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale ti, co máte na obrázcích, to jsou ti MÍRUMILOVNÍ! Tam, kde jsou radikální, mají místo transparentů v rukou zbraně a křižují, kamenují, stínají...

0 0
možnosti
JO

Kdyby Evropa přistoupila na to vaše "co kdybychom...", rázem máme každý na krku těch nebožáků s chytrými telefony, co jezdí po Srbsku taxíkem, desítky.

Hroznou prasárnu jste napsalRv

38 0
možnosti
EVM

My nepotopíme nic...potopí nás naši politici...;-D

V[>-]

13 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...