Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

15. 3. 2013 14:22

Neprotestujte. Je sance, ze spadne.

6 5
možnosti
JL

To je teda blázinec..Bilionový Titanic se potápí a komentáře řeší, že prezident lítá helikoptérou do Ostravy...:-)

13 4
možnosti
JJ

Hodně lidí v něčem lítá, kdejaký mafiánský pako, kdejaký podvodník-zbohatlík, kdejaký snaživý miliardář nebo zkorumpovaný politik.

:-)Proč by nemoh lítal baťka president a podívat se na ty jeho dole, třeba z vrtulníku? Důležitější přece je nepodvádět, nelhát a nekrást, no ne?

7 3
možnosti
CM

Rv No právě já mám pocit že nás pan prezident trochu podvádí a balamutí, jeho slova o nestranickosti a že je prezidentem pro nás pro všechny, já teda ten pocit nemám.

2 7
možnosti
PK

To bude zase dnes blogů v podstatě o ničem, Blesk či Aha hadr. Hlavně jak vřelé setkání bylo se synem Mudr Zemanem - už se na to "těším".

7 1
možnosti
OK

Kdyby alespoň letěl malým letadlem, ale vrtulníkem je to nejdražší způsob. Letová hodina na Mi-8 stojí (bez personálu) cca. 50 000 Kč bez DPH. Při cestovní rychlosti typu cca. 220 km/h bude průměrná rychlost pod 200, tedy cesta do Ostravy může být kolem 1,5 - 2 hodiny (podle trasy).

4 8
možnosti
PB

Tak to jste došel dokonce k dvojnásobku ceny, než já. Vida - co skromný pan zeman dokáže utratit za jedno odpoledne  - a kvůli blbý půlhodince na sjezdu Rv

0 5
možnosti
AJ

Německé Aktuálně otiskne bulvární článek s patřičným vyzněním... a pan Kysilko je čtenář bulváru a nejen to, musí to z něj ven - zde tedy psaným slovem...;-)

Dobře, že tu máte i fotku, vždycky jsem chtěla vidět na vlastní oči pana spravedlivého!;-D

5 9
možnosti
OK

To jako že ten pán vrtulníkem neletí?

2 4
možnosti
JC

Tož on ten vrtulník musí létat - nemůže stát v hangáru.

A taky pilot musí létat, aby měl nalétané hodiny.

Má létat jen tak cvičně a zbytečně nad Křivoklátem, nebo má letět do Ostravy?

Já jsem pro účelné využití.

12 4
možnosti
JH

J22a32n 98H96o30r25a

15. 3. 2013 13:49

A když by mu na ten cvičný let ještě někdo ze svého připlatil, určitě by se krásně sešlo to účelné s užitečným

3 0
možnosti
PD

Ač mám vůči pánům Zemanovi, zaorálkovi nebo Topolánkovi dost jiných výhrad, vrtulníky a letadla jim nezávidím ani je neodsuzuji.

Pro vládní letku létají vojenští piloti, kteří mají stanovený povinný nálet xx hodin měsíčně. A potom je celkem jedno, zda kondiční let bude okružní let kolem Prahy nebo aerotaxi na trase Praha - Ostrava. Vlastně ne, aerotaxi spojí nutné s užitečným - piloti mají nálet a VIP ušetří nějaký čas.

Je samozřejmé, že tyhle lety by neměly překročit určitou mez stejně jako by "první žába" neměla nechat vládní limuzínu rozvážet svoje kamarády.

13 5
možnosti
PD

Anebo tím vrtulníkem tahat soukromé osoby jako je např. pan šéfodborář Zavadil. Tomu bych za přepravu vystavil fakturu a poslal na ČMKOS. Za svý, páni odboráři, za svý. Jen připomínám, že Christian Wullf také nechal létat ve vládních letadlech svoje kamarádíčky a po provalení téhle kauzy rezignoval. A kdože to vlastně je ten Ch. Wullf? Bývalý německý prezident.

5 6
možnosti
Foto

Nebude... Ale pokud to bude nutné tak bude muset! Je to prezident a tak si to může dovolit!

10 6
možnosti
JK

Nemám problém s tím, že je na sjezdu ČSSD, pokud přijme pozvání i od ostatních parlamentních stran na jejich sjezdy. Podle mě to k výkonu povolání prezidenta patří. Jestli si ale bude vybírat ke komu ano a ke komu ne, tak to problém je. (LIDEM pro mě není parlamentní strana, nezúčastnila se voleb.)

9 5
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...