Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

To Vladan Cerny,Jaroslav Kuthan,Roman Rybar ............vzdycky mne pobavi ,jak urciti lide , kdyz zjisti  a neni jich malo ,ze nektery z diskutujicich zije npr.v USA  jak ze spatne ukryvanou zlosti reaguji na kazdeho takeho z poza hranic pochazejiciho diskutera .Takym lidem jako vy je uz uplne jedno o cem je diskuze . Jedinym vasim zoufalym snazenim je zahranicniho diskutera jakym koliv zpusobem pospinit ,zesmesnit, eliminovat at to stoji co to stoji  .Vy ste schopni poprit vsemi moznymi i nemoznymi prostredky  i tvrzeni ze "lejno pachne" . Pouzit pri tom vsemozne argumenty ,osobni napadani nadavky , fiktivni vykonstruovane pribehy ze zivota  a prace zahranicniho diskutera , jen aby jste ho co nejvic zdiskreditovali. A ted nemluvim  jen o situaci mezi vami a mnou uvnitr tehle diskuze ,ale obecne o situaci ,ktera panuje vseobecne na ceskych diskuznich serverech. Nevim mozna zavidite lidem co zijou v zahranici ,ze vy nemate na to kracet v jejich stopach . Nebo vas flustruje vase chudoba a nemohoucnost s tim neco udelat. Mozna jine veci nevim . Ja  osobne mam lidi jako vy nekde ( hadejte kde :-) ) . Rad pokecam s kazdym ,kdo mne osobne nenapada a nad takymi jak vy se jen shovidave muzu usmivat :-) . Takze panove opatrujte se a klidne si piste co chcete . Ja vas od vasiho vytrvaleho boje s vetrnymi mlyny vubec neodrazuji . Tohle byla  moje  taka mala uvaha mimo tema clanku ,ale snad to admin nesmazne

2 4
možnosti
JK

To se nedivte, že nás to "flustruje", když na nás vytáhnete svýho "malýho kovovýho kamaráda". Tak daleko jsme v infantilitě ještě nepokročili. :-/

3 1
možnosti
Foto

Je to jednoduché. V USA je "vždy" zodpovědný útočník, i za svá zranění, které mu způsobí někdo, kdo pomáhá oběti. V případě více útočníků, pokud je jeden zastřelen, je to dáno k tíži přeživším, viz nedávný případ, který byl v diskuzích hned srovnáván s útokem cikánů na toho důchodce, co se bránil a jednoho zastřelil. U nás naopak je v takovém případě nejprve vyšetřován ten, kdo způsobí druhému zranění, i když je to někdo, kdo pomáhá oběti. Pak je to i patřičně mediálně prezentováno. Pomíjím glorifikaci lumpů, viz poslední akce Remundy. Přiznejme si, psychologicky působit na takového magora je nesmysl, tam by pomohla jen argumentace fyzickou silou a to v této pokřivené společnosti nikdo riskovat nechce. I ten strach vytáhnout telefon a volat je pochopitelný, protože co když si toho útočník všimne. Je to smutné, ale podobných případů bude přibývat, až džbán přeteče.

8 2
možnosti

Je to jednoduché. USA mají myslím že 50 států. Každý stát má, co se sebeobrany týče, jiné zákony. Tudíž člověk který napíše "v USA jsou zákony takové a takové", vůbec neví o čem mluví.

1 6
možnosti

Myslím, že všichni nevšímaví okolojdoucí jsou dohledatelní. Měli by poskytnout svědectví a vysvětlení proč nepřivolali pomoc. Strašné, co se děje už i na veřejných místech.

5 2
možnosti
Foto

Hloupě se zeptám, proč? Právně postižitelní nejsou. Pomíjím morální stránku, ale ta není důvodem k tomu, někoho předvolávat.

2 2
možnosti
MH

Jak jenom je ten text patetický, podbízivý, dokonce i písmenotučný!

2 6
možnosti
JK

V těchto případech platí matematické pravidlo: Počet jedinců, kteří teoreticky vědí velmi přesně, co se při útoku mělo udělat, je vždy roven nebo větší než počet přímých svědků incidentu, kteří při útoku neudělali vůbec nic.

3 0
možnosti

To je mi zase hysterie a neznalost psychologie.

Podle psychologických experimentů, čím více lidí na místě je, tím menší šance je na pomoc. On totiž každý čeká až zasáhne ten druhý. Samozřejmě, strach o vlastní zdraví je také určitý faktor, ale ten prst by neupadl kdyby se vytočilo 158.

7 1
možnosti
JJ

To ovšem nikoho z nich nevyviňuje.

Záchranku volám i v případě, že vidím opilce ležet na zemi (pokud se např. blíží mrazivá noc) a nečekám, až ji zavolá někdo jiný, i když je kolem spousta lidí. Zeptám se, jestli už někdo zavolal záchramku a když ne, zavolám.

V případě, jako v tom jesenickém, je určitě lepší, když tu 158 volá víc lidí, než žádný.

4 2
možnosti
JH

Souhlasím s panem Kuralem. Současný  systém je nastaven tak aby v první řadě ochraňoval tzv. lidská práva. Tato mají povětšinou zločinci. Lidské právo kolemjdoucích nebylo nikterak narušeno, narušeno bylo jen napadenému. Pokud byste zasáhli dopustili byste se porušení lidského práva pachatele, nedej Bože pokud byste použili k ochraně napadeného zbraň a beze zbraně si těžko někdo troufne. Nastalo by pro vás peklo, rozmázli by vás nejprve v novinách, uvrhli do vazby, obrátili vám naruby život, tahali po soudech. Přišli byste o práci a o rodinu. Pokud toto bude i nadále takhle fungovat, nebudou se lidé do takových akcí plést. Pokud spravedlnost nezvítězí nad právem, nemá to cenu.

16 2
možnosti

A, pak je znalec zákona.

Zkuste si zjistit fakta předtím než začnete hospodsky nadávat.

Mimochodem, nemusíte útočníka okamžitě 5x střelit do hlavy ....

4 11
možnosti
SL

Když jsem viděla ono video, ztratila jsem poslední zbytky iluzí...ten pán měl neuvěřitelné štěstí...S vaším blogem 100% souhlasím a dávám karmu (více bohužel udělat nemohu).

5 1
možnosti
EA

E18v66a 25A79d79a59m28o80v25a

12. 3. 2013 13:44

To video je strašné. Brutální, surové. Lhostejnost okolí neméně děsivá.

15 5
možnosti
EA

E32v43a 28A61d26a17m79o57v51a

12. 3. 2013 14:23

Pravda bolí, chápu :)

9 5
možnosti
MS

Při tom posledním kopu se hlava oběti dostala mezi botu útočníka a roh lavičky. Kdyby se tomu agresorovi v posledním okamžiku ta noha nesmekla směrem nahoru, měl ten napadený hlavu na tři půlky. Podle mne jasný pokus o  v r a ž d u. :-/

13 1
možnosti
VS

Nejak se vam v rozruseni podarilo rytmicky strefovat do mezerniku. Pozor na infarkt!

4 15
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...