Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Christopher2011

2. 2. 2012 19:39
Ženská přirozenost

Normální ženská o sebe dbá a vůbec to nemusí snižovat její "duševní" hodnotu. Pokud se podíváte do minulosti, jak lidé žili, zjistíte, že vždycky ženy měly tendeci zkrášlovat se. Ovšem byly limitovány ekonomicky. Dnes je situace jiná. Jistě, přirozená potřeba ženy je předmětem obchodu a moda diktuje styl. Ale tak to bylo a bude vždycky. Ostatně i my muži rádi podléháme módě, ale netýká se až tak často hadříků, jak třeba aut, baráku nebo i vzhledu žen.

1 0
možnosti
PR

Christopher2011

2. 2. 2012 19:41
Re: Ženská přirozenost

PS: jinak první, co mne na ženské zaujme, je její vzhled, vlasy, obličej, oči, prsa, zadek. Na pokec mám kamarády.

1 0
možnosti
D

dobro

2. 2. 2012 18:27
Je to prosté

ženy to dělají do značné míry podvědomě. Mají v sobě od přírody a výchovou a společností utvrzené, že být tak méně pěkná znamená méněcená. S toho jasně plyne, že šlechtěním si podvědomě zvyšují sebevědomí. A přiznejme si, že i my pokud bychom přišli do společnosti teplácích a starém vytahaném svetru se zrovna nebudeme cítit stejně sebejistě, jako když se řádně upravíme. A většina z nás se co se týče přepečlivé hygieny a módy stala v podstatě ženami alespoň v pubertě nebo při lovu. A co se poprsí týče je to to samé. A muži se taky cítí méněcení pokud mají malého. Mají ale tu výhodu, že ve společnosti je tento nedostatek skrytý. I když bezpeečně je poznáte podle toho, že se tváří jako největší chlapáci a hrát si na vůdce smečky několika blbců, kterým zaplatí panáka. Vnitřní hlas vám přitom říká, že si na něco hraje. Ano přehlušuje mindrátk. ženské si ten mindrák odstraní chirurgicky. Pro delší soužití jsou ale podstatné jiné vlastnosti: tolerance, umění spolu mlčet, naslouchat si ...

2 0
možnosti
MK

Miska Kvakin

2. 2. 2012 18:00
Hele, když máš doma

pěknou ženskou, je to přece jen o něčem jiném, takže následně i ledacos překousneš. A když se ukáže jako opravdu hodně blbá, tak jí ani ty pětky (ale fuj, komu se to může??) nepomůžou. A pak tu máme kočeny, které sice nemusí být nic moc, ale zato si svedou muže omotat kolem prstu jinými věcmi - a ty to dokonce mají tak nějak jistější. Protože krása se může okoukat, ale svíčková chutná pořád stejně. Nemluvě o oduševnělejších věcech.

Jo, ad šlechtění se žen -ony to nedělají pro muže, ale proto, aby trumfly sousedku, kolegyni, prostě všechny ostatní konkurentky.

1 0
možnosti
DKK

Děkanka Katedry Kroupologické

2. 2. 2012 18:02
Re: Hele, když máš doma

Nektere zeny se slechti pro sebe, jine pro muze. Ovsem pro jine zeny? To se rika mezi muzi, aby se citili lepe. Ve skutecnosti je to divadlo hlavne pro muze, nebot kdo jiny nez muz oceni kos velikost D a rty velikosti kajaku?

0 0
možnosti
LK

zipx

2. 2. 2012 17:35
to je naproste nepochopeni vazeni :-)

jedna vec je, ze to, jak muzi vybiraji sve zeny nema nic spolecneho s vedomymi myslenkovymi pochody v nasich hlavach. Druha vec je, ze to, co si zeny mysli, ze je podstatne pro muzovo rozhodnuti nema stejne tak nic spolecneho s realitou. Navzdory vsemu usili a snaham neco zmenit dle nejlepsiho uvazeni na obou stranach, priroda si svou cesticku proste najde.

2 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

2. 2. 2012 17:44
Re: to je naproste nepochopeni vazeni :-)

;-DR^

0 0
možnosti
J

janduben

2. 2. 2012 17:29
to je zase fnukani

o pekne zeny meli muzi zajem vzdy a zeny se vzdy chtely libit, a jestli se nekomu libi umely kozy a sminky, proc ne, proti gustu zadny disputat no jestli dotycnemu nevadi ze je zenska zla nebo hloupa, jeho vec

2 0
možnosti
DKK

Děkanka Katedry Kroupologické

2. 2. 2012 16:13
Ja ne.. a kazda ne

Take nectu moderni casopisy, za stejnou cenu si muzu totiz koupit knihu. Sice antikvariatni, nicmene kvalitni knihu. Umela prsa jsou stejne vzdy poznat, krome vyjimek zdravotnich nac vypadat tak umele? Kolagen, botox a silikon, aneb to neni muj salek caje.

Navic obri prsa dodavaji groteskni tvary hubenym, ovsem kde by byly vsechny ty Dachaukrasky ceske bez umelych balonu?

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

2. 2. 2012 17:11
Re: Ja ne.. a kazda ne

to je dobře, to je moc dobře!:-)...že vy ne a že každá ne, i to nečtení moderních časopisů je fajn - kniha je lepší investice!

Přeji pěkné odpoledne, JK

0 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

2. 2. 2012 15:55
Že jsou takové všechny?

To jste vážně ještě nepotkal ženu bez dokonalého make-upu, vnadného poprsí atd.? To je zvláštní, já jich vidím docela dost. Jestli to nebude tím, že jste chlap a koukáte se právě po takových;-)

Ale vážně - to, co popisujete, je hlavně důsledek většinových mužských preferencí a (některé) ženy stejně jako média se jim pouze přizpůsobují. A jestli je takových žen kolem Vás většina, tak asi nebudete žádnou výjimkou - nebo aspoň vysíláte špatné signály...

2 0
možnosti

oldiess

2. 2. 2012 16:53
Re: Že jsou takové všechny?

no vidíte jak Vám to jde i když Vás možná někdo zase vykradne;-Djen bych doplnil na "pro Vás" vnadného poprsí:-)

0 0
možnosti

jarinka

2. 2. 2012 15:51
Správná otázka -

- pro koho se žena líčí, když muži se líbí přirozená krása? A proč tento muž ještě ženě šminky zaplatí? Klamou se navzájem.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

2. 2. 2012 17:13
Re: Správná otázka -

ano, asi se klamou, když to vypadá tak, jak popisujete...

...ale co když se muži líbí přirozená krása a žena jde a ty šminky si přesto koupí sama? pro koho? pro sebe? z toho jsem zmatený...;-)

Pěkné odpoledne, JK

1 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

2. 2. 2012 12:32
A jak to máte vy?

Vybral byste si raději oduševnělou krasavici nebo oduševnělou ošklivku?

2 0
možnosti

oldiess

2. 2. 2012 17:08
Re: A jak to máte vy?

nebojte, i když jste za druhé, taky máte šanci;-D

1 0
možnosti
H

hoky

2. 2. 2012 12:21
jak to

že se do hloubky nikomu nechce?

Když je ženská pěkná, tak já rád pořádně hluboko!

0 0
možnosti

oldiess

2. 2. 2012 16:54
Re: jak to

pro někoho těch deset cenťáků zaso tolik být nemusí:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...