Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marek018

14. 3. 2011 17:00
A co jste čekal?

Učel světí prostředky, Plzeň to takticky zvládla na výbornou, co jste čekal? že to otevřou a i když vedou budou útočit jak divý? To spíš Sparta propadla a nikdo nepředvedl něco navíc. Plzen si splnila své cíle výborně..

0 0
možnosti

Koky

14. 3. 2011 13:35
zápasy o titul...

Rád bych jen vznesl otázku...Kolik z vás vidělo zápasy o titul, které nabídli atraktivní útočnou hru a hodně gólů?...Vyjímkou v tomto je snad jedině Španělsko a občas Německo. Ani v Anglii takové zápasy mnoho krásy nenabídnou, všichni si uvědomují o co jde a proto v těchto zápasech vítězí taktika nad krásou. Vždyť i finále MS byla jedna velká parodie na fotbal čekající na jediný gól. Rozdíl byl snad jen v kvalitě hráčů. Toto kolo nabídlo několi kvelmi zajímavých útočných zápasů s mnoha góly. Slavia s Teplicemi nebo Jablonec s Hradcem. Zápasy ve kterých rozhodně nešlo o tolik.

0 0
možnosti

pekelný dědek

14. 3. 2011 9:59
souhlasím

Nedá se jinak než souhlasit.Autora článku zcela chápu.Právě pro důvody které popsal,jsem přestal českou ligu prakticky sledovat.Třeba v Anglii,Německu,Itálii.....když se tým brání a získá míč,tak okamžitě útočí na branku soupeře.U nás taky hráči útočí.....akorát že se zastaví před velkým vápnem,otočí se a postupně si přihrávají míč až na vlastní polovinu.V lepším případě se okopávají někde u postranní čáry....A tohle mě strašně vytáčí.

0 0
možnosti

kuča

14. 3. 2011 9:47
Bafuňáři potřebují peníze....

:-) tak prodáme, ať se máme ještě chvíli dobře. Je to jako s vládou! ;-O

0 0
možnosti

fleec

14. 3. 2011 9:38
*

R^...mám stejný pocit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...