Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dj Tekiler

15. 10. 2009 21:42
Já bych poslal obětím

karton startek, by mnělo stačit ne????

víte jak jim to dluho vydrží???

no moc dloho ne teda more ;-O

0 0
možnosti

papaya

24. 9. 2009 15:35
Ne, autore

naděje, že ta malá nebude mít trvalé následky, je lichá (viz prgnozy lékařů a viz příspěvek níže). Bude trpět celý život.

Nácek, který je schopen udělat dítěti něco tak odporného, píše z vězení a hovoří o Bohu a svědomí.. jak drzé a zvrácené. Jak průhledná je snaha o zmírnění flastru, který ho čeká. Doufám, že soud na tuto komedii nepřistoupí.

Nedivím se matce popálené dcerky, že není schopna odpuštění, její postoj i vyjádření k věci chápu a souhlasím s ní.

0 0
možnosti

Ajetak

24. 9. 2009 13:52
Možná jen vypočítavý kalkul, možná upřímná omluva

Klidně to mohl být nějaký neštastný člověk, který se nechal zblbnout a nedomyslel následky a pak pod tlakem okolí se v něm zase mohl probudit kousek citu (jsou i slušní lidé, kteří díky opakovaným drastickým zkušenostem Romy na smrt nenávidí). Ale kdyby šlo o moje dítě, odpustit bych nedokázal (možná po dlouhých letech, když by odpustilo i moje dítě).

0 0
možnosti

Calinda

24. 9. 2009 12:13
Mám čtyřletou holčičku

, vím 100%, že odpuštění bych nebyla schopna ani náhodou, ani kdyby se předemnou plazil den co den po kolenou, to bych spíš byla schopna vraždy. Odpustit v této tragedii je možné pouze někomu, kdo to nezpůsobil dítěti schválně.

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora

24. 9. 2009 11:00
Je zde jeden velmi sporný argument.

Vždy nás učili, že to, čím se člověk odlišuje od zvířat je cílevědomá práce. Podle informací z televize nikdo v této rodině nikdy nepracoval a jen parazitovali, případně kradli, za což také padlo obvinění a nepodmíněný trest. Ta malá by nejspíš šla ve stopách svého kmene a nikdy by společnosti užitečná nebyla. Prostě, když je to v 99% stejné, proč by to mělo být zrovna zde jinak. Takto sice bude také žít z našich peněz, ale přes invalidní důchod a bude to možná jedinný cikánský invalidní důchodce, který jej bude mít oprávněně. Mám tudíž v tomto případě velmi rozporuplné pocity. Ale za to vděčím multikulti pomatencům a etnobyznismenům.

0 0
možnosti

Calinda

24. 9. 2009 12:08
Re: Je zde jeden velmi sporný argument.

Je smutné, že tací lidí, jako jste Vy, chodí mezi námi. ;-(

0 0
možnosti

Radek0075

24. 9. 2009 10:21
Ten dopis co napsal je moc pěknej a i bych mu věřil

že toho lituje. Jenže kdyby ho napsal o několik měsíců dřív, né až po té kdy si pro něj přišlo policejní komando.

0 0
možnosti

osvetitel

24. 9. 2009 10:09
Pokud to neni on ktery hodil tu lahev, tak je klidne

mozne ze toho uprime lituje , ted kdyz vi zeto nejvice odskakalo to male dite ! Na nejakou polehcujici okolnost je to malo, protoze vsichni vedeli ze jdou podpalit obydleny dum! Ale pokud tu omluvu mysli uprime a nenadiktoval muji pravnik ,  tak na rozdil od svych kumpanu ma  alespon svedomi !

0 0
možnosti

Calinda

24. 9. 2009 12:11
Re: Pokud to neni on ktery hodil tu lahev, tak je klidne

To myslíte opravdu vážně? Ten toho nelituje ani náhodou, omluva je absolutně účelová, co taky jiného mu může jeho právník poradit, aby ho vůbec mohl nějak hájit?

0 0
možnosti

lubossula

24. 9. 2009 9:54
clanek

je o tom, zda odpustit ci nikoliv. To je otazka. Ja spise obdivuji zaludek onoho elementa, ze neco takoveho ho vubec muze napadnout. Povazuji to za jeho dalsi projev cynismu a arogance, mozna i nejake psychiatricke diagnozy, minimalne poruchy osobnosti - o te nakonec svedci uz jen jeho cin. 

0 0
možnosti

Danny_Kay

24. 9. 2009 9:57
Re: clanek

Chybi vam zakladni znalosti...Napsani takoveho dopisu je u soudu brano jako polehcujici okolnost...Nejedna se tedy o poruchu osobnosti,ale o ucelovost ;)

0 0
možnosti

Dezo-Conka

24. 9. 2009 9:50
A za ten dopis bych tomu kryplovi

napařil 2 roky navíc..............

0 0
možnosti

ištenem

24. 9. 2009 9:42
MOR NA NĚJ !!

Drzost žhářů nezná hranic!!!Odpustit takovej skutek neodpustí ani Bůh,protože- "co malému dítěti jste udělali,jako by jste udělali mne"...Jsou nevinné,hravé,bazstarostné a svět teprve poznávají..Co poznala Natálka?? Bolest,krutost a zlobu lidí..A proč?? Jen proto,že se narodila s jinou barvou kůže? Jaký život mají děti jako je ona?? Když jde do obchodu koupit bombony,kontrolujou se jim kapsy,zda si něco  nevzala "omylem" sebou..Jen to,že má jinou barvu kůže ji řadí jinam...Né to,jaká je doopravdy ..

Nikdy bych neodpustila to,že bude celý život trpět po všech stránkách-taková věc se odpustit nedá- ať se ten,kdo ji to způsobil snaží v pekle,ať nikdy není šťastnej - MOR NA NĚJ !!! Stejně má morem nakaženou hlavu,když dokázal udělat to,co udělal !!!X

0 0
možnosti

Dezo-Conka

24. 9. 2009 9:47
Re: MOR NA NĚJ !!

Proč mor ?

Stačí zaplatit léčbu a Natálce důchod.To pro ty kryply bude horší než mor.

Kolik stála léčba ? Prý více než 5 mln.Máme na to ?

Já to budu platit "solidárně" ze svého ? Proč ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...