Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FNF

File not found

18. 9. 2012 13:50
Coze ...

... spartan kaze neco o chlapacke rovnosti? No bezte se ... vite co.

1 0
možnosti

djcharlie

18. 9. 2012 13:47
Je z toho komedie jen proto, že jde o Spartu

Kdyby to bylo v jiném zápase, neštěkne po tom ani pes. Pitomec Bosák se může zbláznit a s ním půlka mediálního světa.

Sparťani padali ve vápně úplně stejným a možná i horším způsobem několikrát. Jediný rozdíl byl v tom, že to rozhodčí nepískl. Jak bylo řečeno mnohokrát - v reálu ten zákrok vypadal jako 100% penalta, takže její odpískání bylo úplně samozřejmé. Rozhodčí totiž nemá k dispozici 7 opakovaných záběrů, jako ti chytráci u TV.

Když se postoupilo na šampionát díky nafilmované penaltě, tak jsme všude slyšeli "kontakt tam byl". Byl tady kontakt? Byl. Tak asi není co řešit. Kdyby byl obránce šikovnější, včas by uhnul a bylo po starostech.

Největší komedie je ale to divadlo, který kvůli tomu Sparta spustila. Kope kolem sebe jako malé děcko. A myslíte, že v téhle kauze jde o spravedlnost? Jistě že ne, jde o to, že Sparta už není klubem, který vládne celému českému fotbalu a který je schopen si prosadit cokoliv, včetně výsledků utkání. A on Vám to Lyon s touhle hrou vysvětlí.

5 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

18. 9. 2012 13:15
Anglie má ligu chlapů, Čr ligu simulantů vládou počínaje.

Kdo vyčnívá JINAK, je podezřelý ....

0 0
možnosti
JN

Já král 1

18. 9. 2012 16:33
Re: Anglie má ligu chlapů, Čr ligu simulantů vládou počínaje.

To je dost ubohé. Za porážku Sparty může vláda? Nebo, proč do toho vládu taháte. Že naše vláda stojí za ....víme všichni, ale doby, kdy vláda ovlivňovala výsledky Sparty, jsou naštěstí pryč.

0 0
možnosti
A

alsza1

18. 9. 2012 13:15
NO TAK LIDI !!!!

To co okolo tohoto utvořila Sparta je tou pravou komedií. V době kdy Sparta získávala tituly, tak pamatuji sezonu v níž pokud byl na ukazateli remízový stav ......tak se nastavovalo do situace kdy mohla nějak být penalta odpískána.

V té sezóně Sparta mám ten dojem kopala takto 8 penalt .........a nikdo okolo toho takto nekřepčil.

Co se týká samotné penalty jak se říká rozhodčí ji písknul, tak byla!!!!

K penaltě :sparťan neuhýbal a rozhodně necouval ....Limberský tam samozřejmě nohu nechal trošku déle než musel (ale také mohl mít křeč :-) ) ale prostě kontakt byl v tu chvíli i pro rozhodčího - penalta dle pravidel. Jestli to bylo čestné či nikoli , chytré či hloupé , šikovnost jednoho a nešikovnost druhého ...je jak se na to kdo podívá.

pamětníci : Kvašňák - 2m před vápnem kontakt potom se dokutálel až k penaltě a v 95% vždy se foukla.

0 0
možnosti
JH

jan hruby

18. 9. 2012 13:10
nadpis

test

0 0
možnosti
RK

rubiq

18. 9. 2012 13:00
Fanousek

Autore, kdyz uz fandis Sparte, alespon o tom nepis takovy blaboly ;-)

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

18. 9. 2012 13:04
Re: Fanousek

...díky za váš názor.

Jako fanoušek Sparty jsem viděl velmi dobrý výkon Plzně, která Spartu jednoznačně přehrála a na rozdíl od ní hrála opravdu atraktivní a moderní fotbal. A pak jsem viděl nafilmovanou penaltu, která gólově rozhodla tento zápas, což je mi upřímně líto, protože bych přál Plzni za její výkon vítězství gólem regulérním. Budu rád, když napíšete, co jste viděl vy, když moje slova označujete za bláboly fanouška Sparty ;-)

A přeji vám pěkné odpoledne!:-)

3 0
možnosti
PB

Barkynson

18. 9. 2012 12:42
A co Pavelka a Hušbauer??

A jejich komické pády v první půlce?Za to by se třeba omluvit neměli? Podle vás zřejmě né, protože je omlouvá to, že to rozhodčí nezapískal.Kdyby po teatrálním výkonu Hušbauera rozhodčí Matějek penaltu fouknul, to by bylo keců,že? Že se to normálně píská a kdesi cosi..Ale jak je to proti letenským cirkusákům tak se nechce nastoupit demonstrativně do druhé půle, brečení a poukazování na nespravedlivý svět okolo ublíženečků ze sparty.A to, že spoustu let se právě spartě připískávalo a nařizovaly se penalty, které byly vymyšlené na to už se jaksi zapomíná že? Vzpomeňme ať to není tak dávno co vše se třeba odpouštělo spartě, evidentní fauly Libora Doška, který mlátil protihráče lokty do obličeje vyvolávaly úsměvy na tvářích sparťanských trenérů a funkcionářů, prý je to věc rozhodčího a najednou žádají pro sudího doživotní distanc...chudáčci ublížení..

2 0
možnosti
1

1954

18. 9. 2012 12:29
Křesťan a ještě k tomu sparťan, tak to už je moc!

1 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

18. 9. 2012 13:00
Re: Křesťan a ještě k tomu sparťan, tak to už je moc!

:-)

1 0
možnosti
AB

grizzly9992004

18. 9. 2012 12:26
A kdo dál?

Maradona, Henry... U nás Chramosta, Rezek, Limberský... Proč vůbec chodit na fotbal. Stačí si zjistit, co je domluvené a zaplacené a výsledek známe předem. To divadlo, kterému se říká zápas, za to přece nestojí!

0 0
možnosti
JL

jirka1965

18. 9. 2012 10:36
Několikrát jsem si pustil záznam té situace.

Viděl jsem zákrok, za který se v minulosti zapískalo už stovky penalt. To je trošku o chytrosti hráče. Tady se jedná o to, že bránící hráč dá nohu ze strany proti pohybu hráče, který by mohl asi normálně pokračovat, ale ten hráč dá nohu mírně do strany a jakoby zakopne o nohu protihráče. Asi by se za takovéto věci penalty pískat neměly, ale myslím si, že zrovna tohle fotbalisty učí - bez rozdílu, jestli hrají za Spartu, Plzeň nebo Slávii. A rozhodčí to má velice těžké - ten vidí kontakt, ale když nestojí úplně přesně, tak to mírné vybočení nohy vidět nemusí. Řekl bych, že tam byla i neobratnost toho sparťanského obránce - kdyby zasáhl míč, tak by nebylo co řešit, ale takhle je ta situace víc než sporná, protože tam ke kontaktu nohou prostě došlo a to v situaci, kdy bránící hráč jde do souboje ze strany a útočící běží dopředu směrem k brance.

6 0
možnosti
PK

mortimer.r

18. 9. 2012 11:40
Re: Několikrát jsem si pustil záznam té situace.

Tohle ovšem byla trochu jiná situace, než jakou máte na mysli. Vy popisujete klasické "dojití si pro faul", což měl ostatně Limberský v plánu, ale Hušbauer mu včas uhnul, takže tam, kde plzeňský hráč čekal nohu, přes kterou měl přepadnout, najednou nic nebylo. On se přesto bez jakéhokoliv kontaktu poroučel k zemi a o nohu bránícího hráče zavadil až v pádu. To je ze záznamu zcela jasně vidět. Přesto souhlasím s tím, že pokud se pro podobné situace nezavede video, tak takových penalt uvidíme ještě spoustu.

0 0
možnosti