Diskuse

Kde je OLAF ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jeden Olaf byl Haidrich a druhy Schulz. Oba uplne normalni lide, ac se kazdy narodil a vyrost jinde.

0 0
možnosti
Foto

Jen aby pan Babiš netvrdil, že to byla ze strany OLAFu účelovka, protože s tím svým stanoviskem přišel těsně před hlasováním o důvěře jeho vládě. :-/

0 0
možnosti

Rozhodopádně to účelovka je.

0 0
možnosti

něco z praxe : požádal jsem o kotlíkovou dotaci a když jsem splnil do puntíku vše co požadovali tak jsem ji dostal;-D, tak mě napadá : splnil Babiš do puntíku taky vše co požadovali že ji dostal?8-o

1 0
možnosti

Také mě v té souvislosti ještě napadá otázka, jestli čekal v té 24 hodin dlouhé frontě a spal tam ve spacáku, případně seděl na rybářské stoličce.:-)

1 0
možnosti

No...kdyby ta zpráva byla pro Bureše pozitivní, už by toho byl plný jeho Lžitisk a spřátelená média. Ale to nebude ten případ, protože je ticho po pěšině. Takže na MF se překládá, až se práší, to bude jistě už několikátá verze překladu. Ale Bureš stále není spokojen s vyzněním. Leckdo by si závěr zprávy mohl vyložit jako že premiér krade. Tím by se určitě ničemu neprospělo a hlavně to nikoho nezajímá. ;-D;-D;-D

9 0
možnosti
MD

K te kradezi .. chybi vam snad na kabate nejake knofliky?

2 4
možnosti
ES

Mám jen k tomu pár otázek:

1.Proč to OLAF tak dlouho vyšetřoval,když pro naše antibabišovce je to od začátku jasný podvod.Kdyby to byl jasný podvod tak se to může přece vyšetřit za pár měsíců a nikoliv let.Tak že to asi tak jednoznačný podvod nebude.

2. Proč to vyšetřuje naše policie,když náš stát nepřišel ani o korunu,a nenechá to na Evropě která asi přišla o peníze a nikoli poprvé-ROP a.j.

3.Proč u jiných podobných případů se Europa i naše policie nespokojí jen s tím že se peníze vrátí a tím je kauza ukončena-ROP byly vráceny 2,5 miliardy neoprávněně čerpaných dotací a ticho po pěšině ,jen pár odsouzených pěšáků.

A.T.D A.T.D otázek by mohlo být ještě mnoho,tak že si myslím že Babiše nikdo neodsoudí to by museli odsoudit a zavřít polovinu politiků a poslanců a hejtmanů.

6 3
možnosti

P10e43t65r 44Ř23e62h76á74k

21. 12. 2017 14:08

1. Proč myslíte, že to OLAF vyšetřuje několik let? 2. Policie ČR to vyšetřuje, protože poškození finančních zájmů EU je trestným činem dle českého trestního zákona. 3. Ne každé porušení zákona je trestným činem. K atd.: Doufejme, že bude odsouzen každý, komu bude prokázán trestný čin (politik nepolitik, Babiš neBabiš, imunita neimunita).

8 1
možnosti

Zvonka to vyzerá tak, že ANO a další "nesystémové" strany na toho olafa vůbec, ale vůbec nedoplatí a horko těžko "demokrati" získají dost peněz na novou kapmáň.

Lid si to přebere - vždyť už dávno je Lidu jasné, že co pochází z brusele, to od ďábla jest ... a začíná to formičkami na zakroucení banánů.

2 1
možnosti
MB

Neočekávám nic jiného, Olaf - Neutrální vyjádření = Žádost měla parametry pro přidělení dotace. Zbytek, účelového manévrování bude na PČR a Státním zástupci s následným soudem. Jsem přesvědčen o podvodu, s poškozením jiného - malého českého subjektu. Opravdu, zajímalo by mne, jaké úsilí a prachy, oligarcha k ustání své pozice vydává ! Mj., nyní - on a M.Zeman, hrají doslova o vše - pokud verdikt padne - Padnou oba. Obrovská hra a šálení veřejnosti, že ano ... :-)

1 3
možnosti
EH

Nikdo nepadne. Voliči nejsou hloupí a nevolili ANO s tím, že Babiš je křišťálová lilie. Buď je jim to jedno, nebo přijali Babišovo vysvětlení.

A u Zemana jde o jiné otázky, s Babišem nesouvisející.

0 1
možnosti
PK

No asi se bude čekat do hlasování o důvěře, nebo až do období před předčasnými volbami...a ať je výsledek jakýkoliv , je již nyní jasné že jedna strana ho bude radostně akceptovat a druhá ho bude zlehčovat...;-O

2 1
možnosti

No a proč jste se tak rozčílil, proč tak nenávistný smajlík?;-D;-D;-D

1 2
možnosti
RH

Začíná bejt čím dál větší problém vymyslet koblihu, kterou by se zacpal mozek ovcí. Samozřejmě, že státní orgány zprávou disponují, ale musí se vymyslet strategie, jak se to bude interpretovat. Je to blbý, protože Kalouska, kmotry, účelovku a matrix v tomhle případě málokdo zbaští...

7 1
možnosti

Zvonka to vyzerá, že na cpaní mozků ovcí polystyrenem je tady ČSSD.

3 3
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...