Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kysilko, na konci blogu chybí chybí pointa, třeba: "probudil jsem se zcela zpocený a v hrůze, co se mi v hlavě vylíhlo za blbost.." Jo, a věděl bych o kámošovi, nějakej Petr Cvalín, ten má také bohaté zkušenosti s hlavou proti zdi.

0 0
možnosti

A světový mír byste si nepřál? Stejně realistické, jako ten váš nápad. Prostě svět není spravedlivý, a jestli ho někdo takový chce, měl by pro něj udělat něco doma, a ne utéct ze své vlasti někam za lepším, který zařídili jiní:-/

0 0
možnosti

Článek je pěkný, přesně takový ještě chyběl v celé té záplavě názorů okolo téhle uprchlické lapálie. Jen nechápu, proč si děláte legraci z těch několika nešťastníků, kteří skutečně prchají před válkou.... je to kruté.

0 0
možnosti

Kdysi se říkalo : " Svou zemi si nebereme od svých rodičů, ale půjčujeme od svých dětí." ...Asi už to neplatí :-/

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, pokud Vám to ještě nedošlo, zde něco jednoduchého pro pochopení problému chudoby ve světě - shlédněte přednášku :

https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

2 0
možnosti
Foto

Milý autore, v podmínkách tak hrozných, že si je ani neumíme představit, žije asi tak miliarda lidí. Chcete pro všechny poslat lodě a spasit je? Přečetl jste si to po sobě? Pokud ano, nepláclo vás, že je to blábol?

3 0
možnosti

Autor je dost naivní člověk, prý pochytat pašeráky By velmi brzo zjistil, že má v base celou Lybiji a lodě jezdí pořád dál. ;-D

0 0
možnosti

Utopie nebo recese. Autor je buď génius, když chce vyřešit problémy několika miliard lidí živořících mezi životem a smrtí nebo pochopil, že to není možné a z problému udělal legraci. V každém případě je buď všemohoucím snílkem nebo klaunem pro pobavení.

2 0
možnosti

Viem, že to znie komunisticky, ale mám vážne obavy o duševné zdravie autora článku... A myslím to úplne vážne. Respektíve je to človek, ktorí síce vie písať, ale počítať nedokáže ani do desať. Ale podľa mňa je asi najpravdepodobnejšie, že autor je mentálne na úrovni 4-5 ročného dieťaťa...

Európa má 500 milónov obyvateľov. Na celom svete žijú vyše 2 miliardy ľudí pod hranicou chudoby. Pritom veľká časť "uprchlíkov" nežijú pod touto hranicou, sú to ekonomickí imigranti. 

Takže ak Európa začne prijímať každého, kto si o sebe myslí, že žije v nespravodlivej spoločnosti, že je diskriminovaný či dokonca prenasledovaný, že má nízku životnú úroveň, tak sa v priebehu jednej ľudskej generácie Európa nafúkne na vyše miliardy ľudí. Naozaj by autor chcel žiť v takejto Európe?

Ak chce autor pomôcť uprchlíkom, nech vycestuje do krajiny, z ktorej prichádzajú, a tam priamo na mieste nech im pomáha. Je to rovnaká metóda, akú stovky rokov praktizujú kresťanskí misionári...

3 0
možnosti
Foto

A kolik těch pracovních příležitostí pro běžence jste už vytvořil?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS