Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Mohu poprosit o vysvětlení jakou má spojitost letenská pořadatelská služba a kontroly u vstupu na Letenský stadion s tím, co se stalo v Bratislavě...

Nevšiml jsem si za poslední léta žádného incidentu, který by se na Letné odehrál a z velká části na tom má zásluhu právě dobře fungující pořadatelská služba a bezpečnostní opatření. V žádném případě neomlouvám chování té skupiny bezmozků a plně souhlasím s autorem v způsobu jejich potrestání a vymáhání škody, ale házet vinu na klub klub který s pořádáním tohoto zápasu neměl nic společného je naprostá blbost!

0 0
možnosti
KD

Naprosty souhlas ! Jednou jsem jel rychlikem ze Smichova a tam soucasne nastoupila parta spartanskych fanousku, na pohled vypadali normalne, ale chovali se jako zver ! Jeste, ze jsem na hlavnim vylezl. Jeli pry do Ostravy.

0 0
možnosti
Foto

Okopírovat celý systém z Anglie. Ale tady jsme vlastně v Čechách, že? Takže nic.

0 0
možnosti

a já se v podobných situacích jen tak sám sebe ptám, proč to třeba v Anglii mohli vyřešit. Jestli to není tím, že jim v čele všeho fotbalu nesedí kapr.

1 0
možnosti
Foto

P29e46t59r 54K87r70á82l

25. 10. 2014 16:04

Protože Anglie měla mnohem větší problém, než máme my. Srovnávat anglickou hooligans problematiku s tou naší je jako porovnávat Světovou válku se sedláckou fackovanou u Chlumce. A hlavně u nás jsou rvačky na stadionech spíše výjimečné, protože většina klubů účinně odděluje kotle domácích a hostí. Problémem je akorát pyrotechnika, ale i to je věcí pořadatelské služby, že jí nedokáže odhalit. A ani na tolik opěvovaných Ostrovech hooligans nevymýtili. Jen to násilí, úpravou stadionů a zostřením bezpečnostních opatření, vytlačili do ulic. Pokud by na Pasienkách byli ve středu fandové tvrdého jádra třeba Arsenalu a Spurs, byla by z toho jatka. O West Hamu, Millwallu či Burnley nemluvě. Ta čtvrteční mela padá především na hlavu pořadatelů a policie. Vědělo se, že to bude vypjaté, vědělo se, že na zápas míří chuligáni z Polska a Brna, vědělo se, že Sparta dostane podporu od skupin ze Žiliny a Nitry a po celý den probíhaly v Bratislavě střety. A opatření na stadioně? Dva ploty, které by překonalo i desetileté dítě a zcela laxní policie a pořadatelská služba. Jinak pro všechny, kdo obviňují Sparťany z vyvolání rvačky, tak sami Slováci se na chuligánských stránkách chlubí, že ten impuls vzešel od nich.

0 0
možnosti
PP

P37e66t25r 52P97e45t13r57o81v

24. 10. 2014 15:55

Už začali plnit vaše požadavky, pane Kysilko. Asi vás nechtějí ztratit.

http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/vyjadreni-k-udalostem-v-bratislave-15899.html

0 1
možnosti
MN

Výzva pro fotbalisty AC Sparta Praha:

Zásadně používejte pro ty bezmozky výraz "TO", jinak by se na vás mohli zlobit a TO by vážně mohli udělat něco nehezkého vám, vašim příbuzným nebo vašim nemovitostem! Nezapomeňte za TO opět zatleskat po zápase a odsoudit TO v rozhovoru aby se vlk nažral a TO zůstalo celé.

Tuhle výzvu pak můžete nechat kolovat po všech našich prvoligových klubech kde jistě vyvolá obdobnou reakci fotbalistů dalších klubů směrem ke svým TO.

1 0
možnosti
JC

Promiňte, ale je to dosti směšné.

Jediné opravdu účinné řešení je pochytat ty kluky, donutit je vstoupit do armády, a pak je poslat tam, kde padnou. Sem tam některý to přežije a to bude hrdina a budoucí generál či ministr obrany.

Takhle se to dělalo vždy v minulosti. Vždy, když se to chvíli nedělalo, vedlo to k revoluci nebo k vážnému pokusu o revoluci.

1 0
možnosti
LN

..jak chcete vyměnit část osoby....???....;-).trasplantace mozku...???

1 0
možnosti
Foto

Pošlete stejnou výzvu i majiteli bratislavského Slovanu?

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...