Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, nevím.Počasí u nás bylo špatné, posádka vrtulníku musí cvičit, jinak to dopadne jako s polským prezidentským letadlem. Já bych protestoval, pokuď by Zeman

letěl vrtulníkem desetkrát v řadě.

3 0
možnosti

Ježíšmarijájosef. Tak tenhle blog, to je pěkný příklad intelektuální nesmělosti. Pane Kysilko, ti socánci nepozvali na svůj sjezd Miloše Zemana, ale prezidenta republiky. Kapišto? No a příště nám popište, jak si Zeman k obědu dává guláš se šesti a má nárok jen na čtyři.

5 1
možnosti

Haha - takže vy tvrdíte, že kdyby vyhrál volby kdokoli, tak oni by za každou cenu pozvali na sjezd prezidenta republiky? To aby teď chudák objížděl - či oblétával - všechny sjezdy, aby potvrdil, že to bylo absolutně nestarnické ;-DRv

To jste tentokrát fakt mimo....on jel prostě dojmout své oranžové kamarády větou, že si přeje, aby vyhráli volby! Ale o vítezi voleb naštěstí rozhodnou voliči a ne Zeman.  [>-]

0 6
možnosti

Šmankote, vysvětlete už někdo konečně těm frustrovaným Schwarzenbergovcům, že jenom proto, že ten jejich Kája nevyhrál volby, nebude prezident republiky chodit pěšky. Kdo jiný by měl využívat vymožeností a možností dnešních dopravních prostředků, než prezident? Já už bych se nedivil ničemu. Je docela možné, že se tihleti demokrati, kteří neumí unést porážku ve svobodných volbách, za chvilku budou pohoršovat nad tím, že Zeman neplatí na Hradě nájemné. Možná někoho napadne i počítat mu knedlíky na talíři, jestli jich náhodou za státní peníze nepozřel moc. Začíná se to tady množit různými klauny a ještě to tady bude zábavné. ;-)

10 1
možnosti

I61v61o 98H66e61b54e55l57k16a

15. 3. 2013 23:28

nevím nejsem frustrovaný schwarzenbergovec, ale myslím si, že soukromé záležitosti by si měl každý i prezident platit sám. nebudu řešit, že chvilku vystupoval na sjezdu čssd jako prezident a zbytek času jako soukromá osoba miloš zeman. ale aby měl čas na setkání se synem, to je důvod na to vzít si helikoptéru?

jen si vzpomeňte, jak svýho času topolanek, když se vracel odkusi z balkanu se nachal z letadla vysadit v salcburku, aby mohl na dovolenou. připadne mi to dost podobná situace. oba dva podle me prokazali to, jak se citi nadrezeni a neplati pro ne stejne zasady, jako plati pro nas tech deset spodnich milionu.

1 3
možnosti

Nevím kolikrát jste letěl vrtulníkem, ale není to nic moc příjemné

a pokud by to huplo dolů, tak moc šancí nemáte.

Je to rychlé a v rámci nutných cvičných letů dobře využitelné

zejména pro vrchního velitele armády.

Tak mu to panu presidentu s radostí dopřejte.;-)

6 1
možnosti

Mezi náma, sám bych si do takovýho stroje nesedl nejen na služebku, ale ani kdyby mi platili;-D

4 0
možnosti

No pane Jane -jasně - tohle je děnsej křáp :-) Ale do modernějšího byste klidně sedl, ne? (Berzva pohodlnej je Eurocopter)

Tohle je starej vrak (ve stejný Mi-8 spadla už před 12 lety delegace s astronauty a Remkem), ale už má pan Zeman v přípravě jiný, ze salonní úpravou :-)

V květnu bude hotovej... Ale jet autem za 2 tisíce z abenzín, nebo tu samou vzdálenost letět za 48 tisíc, to je fakt plýtvání..

0 4
možnosti

Alespoň se ukázalo, že socani (i když už jím ofociálně MZ není) hlásají vodu ale pijí víno a ti nejvyšší si pochutnávají na víceleté whisce. A to by chtěli dělat majetková přiznání :-/Nevím, jestli by se bývalým špičkám socdem chtělo vydávat nelegálně nabytý majetek. Ale možná se ten zákon bude týkat pouze nečlenů socdem.... uvidíme.

2 7
možnosti

No navrhlo se to stejně jen proto, že byla jistota, že se to neschválí, to je snad jasný i naivním lidem...

0 3
možnosti
Foto

Další, co si neumí srovnat v lebeni, že vrtulníky tak jako tak musí skoro každý den do vzduchu, aby se prověřily palubní systémy a procvičila posádka. Proč tedy k tomu nevyužít možnost cesty hlavy státu z místa A do místa B...? Kdyby použil jakýkoliv jiný dopravní prostředek, tak to by bylo skutečné plýtvání prostředky, protože by to bylo nadbytečné. Ten vrtulník musel stejně vzlétnout, jste schopný to pochopit? Létají skoro každý den, musí, podle předpisů, stejně jako předražené letouny CASA, sleduju režim na letišti z okna kanceláře každý všední den.

8 3
možnosti

I tady, pane Kroupo?

Vrtulníky vládní letky mají ale hodiny splněné ;-D Alpy, Polsko, Bratislava, atd. - nebojteR^

Ale určitě jde hlavně i u našich pilotů také o nalétané hodiny - to si myslíte, že se budou u Zemana střídat podle toho, které stroje a kteří piloti nemají nalétáno?

A na co si objednává Zeman svůj salonní vrtulník, který mu už opravují a opravují v LOMu? Aby se musely nalétávat další a další hodiny.... To bude výletů za kamarádama na schůze a za synem ;-D

0 8
možnosti
Foto

Ráda vás pane Kysilko čtu. Tentokrát jste trochu "ujel":-). Jedná se o prezidenta...

12 7
možnosti

Je vrchním velitelem vojsk a letěl armádním vrtulníkem, co je na tom?

Pět let pod drobnohledem uražených médií a zhrzených karlistů - to presidentovi fakt nezávidím. A jeho ženu lituji, voličky Karla jsou nemilosrdné!Rv

12 3
možnosti
Foto

Zjevně jste si ani neujasnil, jestli to byla soukromá nebo služební cesta. Sjezd ČSSD navštívil Zeman jako prezident republiky, tedy byla to služební cesta. Nedal-li se splnit časový program prezidenta jinak než tímto způsobem, pak použití vrtulníku považuji za oprávněné.

9 7
možnosti

Pokud tam byl pan Zeman jako prezident, proč tam tedy publikoval svůj občanský názor, nebo když stále tvrdí jak bude nadstranický prezident pro všechny občany a my vydíme na jeho inauguraci Stranu zemanovců ve V:I:P: sektoru oddělenou od "všech" ostatních občanů :-( vysvětlí mi to někdo?

4 7
možnosti

Ať letí třeba do prd... :-/

6 4
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...