Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kdyby novináři nehledali neústale kolem M.Zemana nějaké senzačnosti , nejlépe něco , o čem by mohli psát pokud možno něco špatného , tak by bylo všechno v pořádku. jenže novináři jsou novináři. K jednomu je to však dobré. Ukáže se jasnějí , kdo z nich patří opravdu do žumpy a který je alespoň jakž ,takž věrohodný. Pokud vím , tak M.Zeman se ujme prezidentské funkce až inauguraci 8.března, do té doby v podstatě nevládne a tento čas má na přípravu vlastní , hradní administrativy , přípravu vyhledového programu vnitřní i zahraniční politiky. Kdyby jej nechali novinaři dělat svojí práci alespoň oněch sto dni, které sami žádali u dřivějších parlamentů, prezidentů ......!, bylo by to od nich  jakž, takž férové.

5 0
možnosti
Foto

Do současnosti byla strašidlem KSČM. Teď k tomu přibude další strašidýlko - pan budoucí prezident Zeman. Připadá mně, že s ním budou dokonce strašit malé děti na Mikuláše.;-D

5 4
možnosti
VS

Ona ta KSČM, je strašidlem stále a ne že byla. :-(

0 0
možnosti
Foto

Ono ho volilo dva a tři čtvrtě milionu lidí a ty to nejspíš zajímá, co dělá. To je hlava státu už zanedlouho a ne leckdo.:-)

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS